Cauta proiecte case:

Ajutor proiecte case ieftine .eu


proiecte-case-ieftine.eu este singurul portal specializat de proiecte de case din Romania.


Viitorul cel mai mare portal de proiecte de casa va invita sa va postati gratuit proiectele. La acest moment portalul este pe pozitia 5 prima pagina de Google pentru cea mai importanta si folosita expresie "proiecte case" si va ajunge in urma optimizarii pe prima pozitie, oferindu-va vizibilitate maxima produselor si serviciilor dvs.

Portalul a fost creat in special pentru arhitectii ce au mai multe proiecte in portofoliu pe care doresc sa le prezinte in vederea vanzarii lor.

Pe site sunt afisate detaliile dumneavoastra de contact, astfel incat daca un vizitator este interesat de cumpararea unui proiect veti fi contactat direct fara ca noi sa intermediem in vreun fel o tranzactie sau sa percepem orice comision.

Va prezint mai jos pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru activarea contului si pentru postarea de proiecte:

  1. Accesati urmatorul link: www.proiecte-case-ieftine.eu.
  2. Dati click pe butonul CONT NOU, din partea stanga a paginii.
  3. Completati datele de contact in pagina respectiva, apoi dati click pe butonul SALVEAZA CONTUL.
  4. Din acel moment trebuie sa asteptati ca adminul sa aprobe contul dumneavoastra.
  5. Pentru grabirea aprobarii puteti trimite un sms, sau suna la numarul de telefon 0723.338.440 (numar cu tarif normal in orice retea).
  6. Dupa aprobarea contului puteti introduce proiectele.
  7. Dupa introducerea proiectelor trebuie sa asteptati ca adminul sa le aprobe (pot fi introduse mai multe proiecte, nu trebuie ca adminul sa aprobe fiecare proiect pentru a-l putea introduce pe urmatorul)

Pentru orice nelamurire sau informatie despre cum puteti beneficia de serviciile oferite de compania noastra, va stam la dispozitie, in orice moment.

Pentru orice intrebari accesati sectiunea contact