Cauta proiecte case:

Articole pentru proiecte de case pagina 1

Constructia casei si necesitatile clientului

Cea mai frecventa greseala comisa de clienti este ca isi doresc o casa supradimensionata cu spatii inutile si nejustificate.

Casele ieftine si secretul lor

Daca la majoritatea produselor un pret mare implica si o calitate superioara, iar un pret mic inseamna ca se vor strica repede la constructii nu este asa. O locuinta extrem de scumpa nu inseamna neaparat ca este foarte bine facuta, ea putand fi foarte proasta.

Indrumar de executie la construirea unei case

In aceasta pagina va vom prezenta raspunsul la principalele intrebari ale clientilor referitoare la constructii: cum alegem firma de constructii, construim in regie proprie, care este timpul de executie, care este costul mediu, etc.

Obtinerea certificatelor, avizelor si autorizatiilor

Pentru orice interventie asupra unei cladiri sau parcele este nevoie de autorizatie de construire ce se dobandeste in urma obtinerii certificatului de urbanism, a avizelor si autorizatiilor.

Proiectarea: exigente, documentatie, etape, legi, probleme ecologice

Proiectarea este un proces complex in care trebuie tinut seama de multi factori si de aceea nu exista raspunsuri exacte si tipice ca in stiintele exacte. Solutiile variaza de la caz la caz si orice problema nu are o unica solutie ideala, ci nenumarate.